Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гаврилишин В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Джурик Н. Р. 
Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба [Електронний ресурс] / Н. Р. Джурик, М. П. Ковальчук, В. В. Гаврилишин, А. М. Баб’як // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.485 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ковальчук М. П. 
Дослідження мікробіологічної безпечності солі [Електронний ресурс] / М. П. Ковальчук, А. М. Баб’як, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 349.411 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гаврилишин В. В. 
Дослідження споживних властивостей та якості столових вин Каберне вітчизняних виробників [Електронний ресурс] / В. В. Гаврилишин, Л. Я. Дацко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.555 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лебединець В. Т. 
Перспективи використання природних антимікробних добавок у виробництві активних упаковок [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 539.873 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Донцова І. В. 
Стан та проблеми розвитку квітникарства в Україні [Електронний ресурс] / І. В. Донцова, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 655.992 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лебединець В. Т. 
Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 871.341 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лебединець В. Т. 
Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 484.302 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Гаврилишин В. В. 
Окремі аспекти управління асортиментом продовольчих товарів у провідних роздрібних мережах [Електронний ресурс] / В. В. Гаврилишин, І. І. Олексин // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ощипок І. М. 
Оптимізація ефективності транспортної діяльності закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. Й. Онишко, В. В. Гаврилишин // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 25. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_25_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.223 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Лебединець В. Т. 
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, І. В. Донцова, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 52-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 470.221 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського