Пошуковий запит: (<.>A=Гаврилишин В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Джурик Н. Р. Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба [Електронний ресурс] / Н. Р. Джурик, М. П. Ковальчук, В. В. Гаврилишин, А. М. Баб’як // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_7
|
2. |
Ковальчук М. П. Дослідження мікробіологічної безпечності солі [Електронний ресурс] / М. П. Ковальчук, А. М. Баб’як, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_32
|
3. |
Гаврилишин В. В. Дослідження споживних властивостей та якості столових вин Каберне вітчизняних виробників [Електронний ресурс] / В. В. Гаврилишин, Л. Я. Дацко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_33
|
4. |
Лебединець В. Т. Перспективи використання природних антимікробних добавок у виробництві активних упаковок [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_12
|
5. |
Донцова І. В. Стан та проблеми розвитку квітникарства в Україні [Електронний ресурс] / І. В. Донцова, В. В. Гаврилишин // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_18
|
6. |
Лебединець В. Т. Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_13
|
7. |
Лебединець В. Т. Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_12
|
8. |
Гаврилишин В. В. Окремі аспекти управління асортиментом продовольчих товарів у провідних роздрібних мережах [Електронний ресурс] / В. В. Гаврилишин, І. І. Олексин // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_6
|
9. |
Ощипок І. М. Оптимізація ефективності транспортної діяльності закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. Й. Онишко, В. В. Гаврилишин // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 25. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_25_12
|
10. |
Лебединець В. Т. Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. Т. Лебединець, І. В. Донцова, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 52-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_9
|